Temperatura Beograd po satima danas i sutra, vreme za 7 dana

Trenutna temperatura Beograd, vlažnost, pritisak i vetar. Prikaz temperature vreme danas i sutra u Beogradu. Takođe prognozirane, vremenske prilike temperature 7 dana. Beograd vreme po satima. Na ovoj stranici za Beograd uvek se mogu pogledati vremenski podaci, trenutna temp bgd, najviša i najniža vrednost temperatura.

trenutna temperautra Beograd, prognoza 10 dana temperatura danas sutra i za 10 dana
temperatura Beograd, vreme u Beogradu sada, prognoza 7 dana

Temperatura Beograd, prognoza temperatura 7 dana

Temperatura Beograd trenutna brzina vetra, vlažnost vazduha, vazdušni pritisak danas u Beogradu. Takođe pogledajte za Beograd temperatura po satima danas i sutra, prikaz temperatura za 24 sata u intervalima. Minimalna i maksimalna dnevna temperatura u Beogradu. Prognoza temperatura 7 dana Bgd.Najniža i najviša temperatura Beograd (temperaturni ekstremi)

Najniža izmerena temperatura Beograd -26,2 °C , zabeležena 10. januara 1893. godine. Najviša izmerena temperatura u Beogradu 43,6 °C, zabeležena 24. jula 2007. Klima u Beogradu je umereno kontinentalna. Pojava košave karakteristična je za Beograd. Brzina vetra koji duva, tj. košava u BG dostizala je nekim udarima čak i do 130 km/h. Jugoistočni i istočni vetar koji donosi vedro i suvo vreme u Beogradu.

Najbolje vreme za posetu Beogradu

Idealno vreme za posetu Beograda, između meseca Aprila i Juna. U vremenskom periodu od Septembra do Oktobra takođe je prijatna klima i temperatura u Bgd.  Ono po čemu je Beograd nadaleko poznat jeste sjajan noćni provod koji pružaju splavovi, klubovi i restorani Beograda. Trenutna sniženja, popusti i akcije uvek doobar shoping nudi Beograd. Ukoliko ste prvi put u poseti gradu nema sumnje da će vas na svakom ćošku dočekati osvetljeni bilbordi Beograd, reklame koje najavlju velike popuste i aktuelne za šoping centre, veliki led paneli sa kojih se emituju najbolje reklame u prestonici Srbije. Uvek se možete pronaći veliko sniženje cena muške i ženske garderobe sa popustima i fenomenalne akcije. Za kupovinu računara, televizora, telefona tu je Tehnomanija, Gigatron, Winwin. Vikend akcije vas očekuju u hipermarketima Tempo, Idea, DIS, Maxi, Roda , Lidl.

Beograd osnovi podaci, opštine u Bgd

Grad Beograd – ukupna površina oko 359.96 km². Opštine u Beogradu: Novi Beograd, Čukarica, Palilula, Zemun, Voždovac, Zvezdara, Rakovica, Vračar, Grocka, Lazarevac, Mladenovac,  Obrenovac,  Savski venac, Sopot, Stari grad, Surčin, Barajevo.