Trenutna temperatura Niš, vreme po satima

Trenutna temperatura Niš. Detaljno vreme danas, vrema sutra. Nis prognoza temperatura vreme po satima. Trenutni podaci, pritisak, vlažnost vazduha, brzina vetra, prikaz sunce, kisa, magla, oblaci za Niš

Niš temperatura, prosek i klima u Nišu

Nis ima umereno kontinentalnu klimu. Prosečna godišnja temperatura u Nišu od 11.2 °C. Jul je najtopliji mesec u godini a najhladniji Januar. Godišnji prosek je 123 kišnih dana. Niš, prosek, vazdušni pritisak je u proseku 992.74 mb. Najviša tačka na području Niša je Sokolov kamen (1.523 metara) Suva planina, a najniža (173 metra) kod naselja Trupale, tačno na ušću reke Nišave.

Trenutno vreme u Nišu i prognoza po satima

More forecasts: wetterlabs.de

Niš se nalazi 237 kilometara jugoistočno od Beograda. Površina grada Niša zauzima blizu 596,73 km², kada se uzmu u obzir 68 prigradskih naselja i Niška Banja. Grad Niš predstavlja privredni, univerzitetski, kulturni, verski centar jugoistočne Srbije. Manifestacije koje privlače turističke posete Nišu su Filmski susreti, Nisomnia, Nišville, Sajam turizma i aktivnog odmora, Nimus i druge. Kupovina, shopping u Nišu. STOP SHOP je ritejl park izgrađen praktično sa konceptom brze kupovine. Lako je dostupan i ima dovoljan broj parking mesta. To su i Kalča, Planet, Dušanov Bazar i drugi.