Trenutna Temperatura Niš – Vreme po Satima

Trenutna temperatura Niš. Detaljno vreme danas, vreme sutra. Niš prognoza temperatura i vreme po satima. Trenutni podaci, pritisak, vlažnost vazduha, brzina vetra, prikaz sunce, kisa, magla, oblaci za Niš

Temperatura u Nišu za 7 dana

Niš temperatura. prosek i klima u Nišu

Niš ima umereno kontinentalnu klimu. Prosečna godišnja temperatura u Nišu od 11.2 °C. Jul je najtopliji mesec u godini a najhladniji Januar. Godišnji prosek je 123 kišnih dana. Niš, prosek, vazdušni pritisak je u proseku 992.74 mb. Najviša tačka na području Niša je Sokolov kamen (1.523 metara) Suva planina, a najniža (173 metra) kod naselja Trupale, tačno na ušću reke Nišave.

Niš se nalazi 237 kilometara jugoistočno od Beograda. Površina grada Niša zauzima blizu 596,73 km², kada se uzmu u obzir 68 prigradskih naselja i Niška Banja. Grad Niš predstavlja privredni, univerzitetski, kulturni, verski centar jugoistočne Srbije. Manifestacije koje privlače turističke posete Nišu su Filmski susreti, Nisomnia, Nišville, Sajam turizma i aktivnog odmora, Nimus i druge. Kupovina, shopping u Nišu. STOP SHOP je ritejl park izgrađen praktično sa konceptom brze kupovine. Lako je dostupan i ima dovoljan broj parking mesta. To su i Kalča, Planet, Dušanov Bazar i drugi.