Temperatura u Hrvatskoj, vrijeme danas, prognoza temperatura 10 dana

Hrvaska-temperatura-vrijeme-10-dana-u-hrvatskoj

Temperature Hrvatska (Croatia), Zagreb, Dubrovnik, Pag, Rovinj, Šibenik, Sisak, Zadar, Krk, Daruvar, Vukovar, Varaždin. Trenutne temperature zraka, vrijeme sada i danas u Hrvatskoj, kao i temperatura mora Hrvatska, pritisak, vlažnost zraka, brzina vjetra. Trenutne temperature za veća mjesta i gradove u Hrvatskoj. Najviša i najniža prognozirana temperatura.

Na hrvatskom primorju prosečne temperature je 6 do 11°C u januaru mesecu, i 21 do 27°C u avgustu. Obzirom da Hrvatska postaje sve značajnija turistička destinacija sa sjajnim ponudama, božanstvenom prirodom i ljepotama, iz godine u godinu povećava se broj turista, mi smo odlučili da prikažemo kakvo je točno vrijeme u Hrvatskoj i trenutne temperature za neka manja mesta u narednom periodu.

Odaberite mjesto sa liste za trenuto vrijeme i temperature u Hrvatskoj

Zagreb, Osijek, Rijeka

Dubrovnik, Pula, Hvar

Šibenik, Gospić, Varaždin

Karlovac, Sisak, Koprivnica

Slavonski Brod, Zadar

Hrvatsko primorje ( Croatian Littoral ) odlikuje mediteranska klima (suva i topla leta,  a zime su vlažne i blage). Jadranska obala ima prosečno 2.600 sunčanih sati u godini i spada u jednu od najsunčanijih obala u Sredozemlju, a temperatura mora u Hrvatskoj je od 25C do 27C, tokom leta. Obala je dugačka i razuđena, visoko je rangirana na listama svetskih turoperatera, pa poslednjih godina sve češće Hrvatsku posećuju i pripadnici svetskog džet seta.

Podeli ovo na meži sa prijateljima