Temperatura Hrvatska, vrijeme danas, prognoza temperatura 10 dana

Hrvaska-temperatura-vrijeme-10-dana-u-hrvatskoj

Temperatura Hrvatska (Croatia), koliko je stupnjeva sada u Hrvatskoj, Zagreb, Dubrovnik, Pag, Rovinj, Šibenik, Sisak, Zadar, Krk, Daruvar, Vukovar, Varaždin. Trenutne temperature zraka, vrijeme sada i danas u Hrvatskoj, kao i temperatura mora Hrvatska, pritisak, vlažnost zraka, brzina vjetra. Trenutne temperature za veća mjesta i gradove u Hrvatskoj. Najviša i najniža prognozirana temperatura.

Na hrvatskom primorju prosečne temperature od 6 do 11°C u januaru mesecu, i 21 do 27°C u avgustu. Obzirom da Hrvatska postaje važna turistička destinacija sa sjajnim ponudama za ljetovanje, prekrasnim prirodnim ljepotama obale i otoka, iz godine u godinu povećava se broj turista. Kakvo je točno vrijeme u Hrvatskoj i trenutne temperature za gradove, otoke i primorska manja mjesta u narednom periodu, možete saznati lako.

Odaberite mjesto sa liste za trenuto vrijeme i temperatura Hrvatska

Hrvatsko primorje ( Croatian Littoral ), Jadran kao destinacja za odmor i ljetovanje, odlikuje mediteranska klima (suva i topla ljeta,  a zime su vlažne i blage). Obala Jadrana prosjek 2.600 sunčanih sati, to je jedna od najsunčanijih obala u Sredozemlju, a temperatura mora u Hrvatskoj je od 25 C do 27 C, tokom ljeta. Obala je dugačka i razuđena, visoko je rangirana na listama svetskih touroperatora, pa poslednjih godina sve češće Hrvatsku posećuju i pripadnici svetskog džet seta.

Podeli ovo na meži sa prijateljima