Merenje Trenutne Temperature

Kako se preuzimaju vrednosti,  trenutne temperature i prognoza vremena ?

Vrednosti prikazane na ovom sajtu, trenutne temperature i prognoza vremena automatski se preuzimaju putem freemeteo, zatim openweather i putem  nekih Widget-a, gde izvor informacija jeste WeatherBug. Svakog meseca više od 32 miliona ljudi širom sveta preuzima informacije o vremenu putem  popularnog WeatherBug sajta i njegove desktop aplikacije. On se nalazi u Top 10 sajtova na internetu koji pružaju ovakve podatke i informacije. Takođe za mnoge lokacije podaci se preuzimaju i sa Accu Weather putem plugin-a. Pored svega gorepomenutog i navedenog trenutnatemperatura.com ne preuzima bilo kakvu odgovornost za tačnost prikazanih informacija, vezanih za temperature i prognozu vremena.

Želimo da Vas obavestimo, a ujedno i posavetujemo da  temperature i prognoze, ali i sve informacije ovog tipa uzimate sa rezervom, bilo da su prikazani u teksutalnom obliku, u formi widgeta ili automatskog preuzimaja putem plug-ina, jer uvek postoje mogućnosti za određena odstupanja od stvarnih vrednosti. → Uslovi koriščenja 

NAUKA  JAVLJA ! ( ovo SIGURNO niste znali) VIDEO

A sada smo na ovoj strani priredili nešto vrlo zanimljivo za naše verne posetioce! Ovo do sada sigurno niste znali,  a tiče se temperature, zato obavezno pogledajte ovaj video. Ukoliko razumete engleski shvatićete šta ovaj mudri čovek poručuje. Samo kliknite i uživajte u neverovatnim saznanjima o TEMPERATURI !

Ovo Vas takođe može zanimati :

Podeli ovo na meži sa prijateljima