Merenje Trenutne Temperature

Kako se preuzimaju vrednosti,  trenutne temperature i prognoza vremena ?

Vrednosti prikazane na ovom sajtu, trenutne temperature i prognoza vremena automatski se preuzimaju putem od widget-a i plaginova dizajniranim za koriscenje na wp platformi koji nisu projektovani od strane ovog sajta. Pored svega ovde pomenutog web lokacija trenutnatemperatura.com ne preuzima bilo kakvu odgovornost za tačnost prikazanih informacija, vezanih za temperature i prognozu vremena.

Želimo da Vas obavestimo, a ujedno i posavetujemo da temperature i prognoze, ali i sve informacije ovog tipa uzimate sa rezervom, bilo da su prikazani u teksutalnom obliku, u formi widgeta ili automatskog preuzimaja putem plug-ina, jer uvek postoje mogućnosti za određena odstupanja od stvarnih vrednosti, te respektovati važna upozorenja i stavove zvanicnih institucija i medija u vašoj zemlji → Uslovi koriščenja 

Nauka javlja video o temperaturi vrlo zanimljivo

A sada smo na ovoj strani priredili nešto vrlo zanimljivo za naše verne posetioce! Ovo do sada sigurno niste znali,  a tiče se temperature, zato obavezno pogledajte ovaj video. Ukoliko razumete engleski shvatićete šta ovaj mudri čovek poručuje. Samo kliknite i uživajte u neverovatnim saznanjima koja se tiču temperature.