Temperatura mora Crna Gora, Jadransko more

Temperatura mora Crna Gora, obala Montenegro, sea temperature. Trenutna temperatura mora CG. Aktuelne vrijednosti Jadransko more, temperature vode za danas u Crnoj Gori. Prikaz crnogorska obala, plaže, mjesta i gradovi, površinska temperatura mora u Crnoj Gori izmjerena putem satelita. Koliko je toplo more u Crnoj Gori? Na osnovu dosadašnjih analiza temperatura mora, može se zakjučiti kako je more u Crnoj Gori najtoplije u mesecu Avgustu, kada se temperatura mora čak mogu kretati i do maksimalnih 30 stepeni celzijusovih.

temperatura mora Crna Gora
temperatura mora Crna Gora, Montenegro sea temperature, Montenegrin Littoral

More Crne Gore, pecanje je pravo uživanje za sve koji to vole

More Crne Gore može ponuditi još jednu atrakciju. Odmor za dušu, pecanje u Crnoj Gori. Najbolje vreme za morski ribolov na moru Crne Gore je rano ujutro ili kasno uveče. Ujutro morska voda je mirna, tiha, čamac ide polako. Tokom ovih sati obala na moru Crne Gore je posebno lepa. Iza plaže ili obale mogu se videti planine. Poseban ugođaj za oči, pravo uživanje.

Plivanje, kupanje i brčkanje na moru CG, čest je izbor turista iz Srbije. Da li planirate letovanje u Crnoj Gori? Sada je mnogo lakše putovati do crnogorskog mora. Novoizgrađeni autoput, skraćuje vreme do mora na Crnogorskoj obali. Sada veći broj turista kreće na putovanje uz rezervacije borvaka u hotelima i apartmanima, privatnog smeštaja u Crnoj Gori.

Neovisno od meseca bilo da je temperatura mora CG u Julu, Avgustu, Septembru, Oktobru, ipak postoje neke razlike u temperaturama morske vode izmjereno za Crnu Goru: Bar, Bečići, Budva, Dobrota, Herceg Novi, Miločer, Petrovac, Sveti stefan, Tivat, Ulcinj.

Temperatura mora crna gora photo/pixabay/markfo

Crna Gora more, obala, plaže

Najlepši ukras Crne Gore za mnoge je njena Jadranska obala i more. Neke od predivnih plaža na moru Crne Gore su svakako Miločer Kraljičina plaža, Lučice Petrovac, Plavi Horizonti Tivat, Žanjice Herceg Novi, Jazz Budva i druge.

Sea water temperature
Sea water temperature
Sea water temperature
Sea water temperature
Sea water temperature
Sea water temperature
Sea water temperature
Sea water temperature
Sea water temperature

Pogledaj temperature za letovališta u okruženju, klik na meni:

Podjeli sada stranicu sa prijateljima!

Podeli ovo na meži sa prijateljima