Trenutno Vreme u Beču, Vienna Austrija

Trenutno vreme u Beču po satima. Vreme danas i sutra, Bec vreme za vikend. Najviša i najniža dnevna temperatura Bec brzina vetra, vazdusni pritisak, vlažnost vazduha. Beč  ( WienVienna ) ima umereno kontinentalnu klimu. Ovaj grad u Austriji , vlažni uticaji iz zapadne Evrope i hladni kontinentalni uticaj sa istoka.

Vremeu Beču, temperatura vremenska prognoza Beč, Vienna Austrija
Vreme u Beču, temperatura, vremenska prognoza Beč, Vienna, Austria,

Najviša temperatura u Beču, vreme u Beču, Vienna

Najtoplije vreme u Beču? Najviša izmerena temperatura u Becu iznosila je 39,5 stepeni celzijusa. Srednja godišnja temperatura u Beču iznosi 14.5 stepeni. Godišnja količina padavina 620 mm. Beč je glavni grad Austrije sa brojem stanovnika od 1.730.000. Veliki broj ljudi sa prostora bivše Jugoslavije, posebno iz Srbije danas živi u Beču. Vremenksa prognoza Beč

Pored onoga sto nam govori vreme u Beču, treba reći kako je Vienna – Beč grad bogate istorije, kulture i tradicije, grad leži na Dunavu u najistočnijem delu Austrije. Predstavlja jednu od najstarijih metropola Evrope.

Beč temperatura po satima i vreme za 7 dana

Ovde možete pogledati temperature po satima danas za Beč i to u narednih 20 sati u razmaku od svaka tri sata. Vrlo korisno i uvek dostupno na ovoj stranici za vas. Kako se prati temperatura po satima za Beč u Austriji? Jednostavno samo koristite klik na sterlicu koja izgleda ovako >

Zašto je Beč kao grad toliko poseban?

Beč, grad Štrausovog valcera, koji teče u ritmu plavog Dunava, nekada prestonica velikog Habzburškog carstva, danas svojim posetiocima nudi svoje bogato nasleđe, pre svega svoje čuvene građevine i muziku genija klasične muzike, kao što su to bili Štraus, Betoven, Mocart. Beč nije samo arhitektura i muzika, jer je to samo delić onoga što ovaj grad nudi na skoro svakom koraku. Grad u kome ćete sigurno uživati za docek Nove godine i šoping turama u vreme božićnih i novogodišnih sniženja. Isto tako Beč je lep u vreme prolećnih putovanja, uskršnjih i prvomajskih praznika.