Beograd vreme po satima danas, sutra

Aktuelni podaci trenutno vreme u Beogradu. Takođe može se pogledati za Beograd vreme po satima tokom noći. Odnosno vreme danas po satima u Beogradu i vreme sutra po satima Bgd i vremenske prilike.

Beograd vreme po satima, danas, noćas, vreme sutra u Beogradu po satima
Ada Ciganlija Bgd. Photo by serbian voiceover artist Aleksandar

Osim prikaza trenutno vreme u Beogradu , kolika će temperatura u Bgd biti tokom noći ili jutra, u narednih 20 sati, dakle prikaz za svaka 3 sata.

Naravno da je prognoza po satima za Beograd, kao i svaka prognoza data informativno i da se vreme može promeniti. Osim toga treba uzeti u obzir da Beograd zauzima priličnu veliku površinu 360 km2 i sasvim je logično da se mogu dogoditi odstupanja temperatura za određene delove grada koji su prilično udaljeni.

Tako na primer temperatura u Obrenovcu koji je beogradska opstina sigurno neće biti uvek ista kao na primer temperatura u opštini Grocka koja takođe pripada Beogradu.

Trenutno vreme u Beogradu, temperatura po satima

Kako biste pogledali trenutno vreme u Beogradu, odnosno temperatura po satima tokom dana, noći ili jutra, koristite klik na strelicu koja izgleda ovako >

Šta je sa dugoročnom prognozom vremena Beograd? Dakle dugoročna prognoza vremena Beograd nije uzeta u obzir. Razlog: Takav vid izveštavanja daleko nepouzdaniji upravo zbog izuzetno nepredvidivih promena u samoj atmosferi. Nije merodavno verovati isuviše takvoj prognozi. Na primer vreme 30 dana za Beograd, prognoza može biti slabo pouzdana. Svaki podatak, kod svih prognoza treba uzimati sa dozom rezerve, jer ne kaže se džaba PROMENJIV KO VREME !