Trenutno vreme u Beogradu i vreme danas po satima

Aktuelni podaci trenutno vreme u Beogradu. Takodje može se pogledati vreme danas po satima Beograd, odnosno temperatura u Beogradu i vreme po satima sutra Bgd i vremenske prilike.

trenutno vreme Beograd danas veceras, vreme po satima
Beograd, Ada Ciganlija, zalazak sunca. Photo video voice over by Arsic A

Osim prikaza trenutno vreme u Beogradu , kolika će temperatura u Bgd biti tokom noći ili jutra, u narednih 20 sati, dakle prikaz za svaka 3 sata.

Naravno da je prognoza po satima za Beograd, kao i svaka prognoza data informativno i da se vreme može promeniti. Osim toga treba uzeti u obzir da Beograd zauzima priličnu veliku površinu 360 km2 i sasvim je logično da se mogu dogoditi odstupanja temperatura za određene delove grada koji su prilično udaljeni.

Tako na primer temperatura u Obrenovcu koji je beogradska opstina sigurno neće biti uvek ista kao na primer temperatura u opštini Grocka koja takođe pripada Beogradu.

Trenutno vreme u Beogradu, temperatura po satima

Kako biste pogledali trenutno vreme u Beogradu, odnosno temperatura i Beograd vreme po satima danas ili eventualno vreme po satima sutra Beograd, koristite strelicu na desno koja izgleda ovako >

Šta je sa dugoročnom prognozom vremena Beograd? Dakle dugoročna prognoza vremena Beograd nije uzeta u obzir. Razlog: Takav vid izveštavanja daleko nepouzdaniji upravo zbog izuzetno nepredvidivih promena u samoj atmosferi. Nije merodavno verovati isuviše takvoj prognozi, recimo prognoza 30 dana za Beograd može biti slabo pouzdana. Svaki podatak, kod svih prognoza treba uzimati sa dozom rezerve, jer ne kaže se džaba PROMENJIV KO VREME !

Podeli ovo na meži sa prijateljima