Temperatura morja

Merjenje temperatura morja vreme Hrvaška danes, obalna mesta, otoki in naselja na Hrvaškem, Črni gori, Grčiji, Turčija, Sloveniji. Sledi, temperatura morja aktualne trenutne temperature morja. Jadransko morje Hrvaška in morje Črna Gora, Egejsko morje, Jonsko in Sredozemsko morje Grčija.

temperatura-morja-hrvaška-Jadranskega

Ko govorimo o temperaturi morja obstaja več različnih načinov za pridobivanje temperatura vode pod njeno površino. Seveda, ko se temperatura morja meri z različnimi tehnikami, potem tudi končni rezultat lahko odstopa v celzijah. Ena najstarejših tehnik s katero se meri temperatura morja je, ko se termometer ročno potopi pod površino vode in se na določeni globini 1,8m zadrži 3 minute skupaj. Prva avtomatizirana tehnika za pridobivanje temparature morske vode je nameščena merilna naprava v samem pristanušču ladij. Ta metoda merjenja temperature morja ni vedno zanseljiva, ker globina ni vedno in povsod ista.Danes se najnatančnejša temperatura morja pridobi s pomočjo fiksirane boje, ki se nahaja na določenem mestu od morske obale in vedno na isti globini v vodi. Nov način za pridobivanje temperature je satelitsko merjenje temperature morja. Ta način za merjenje trenutne temperature morja je prisoten že od l. 1980. Temperatura vode ali morja pridobljena na ta način je natančna.

Vreme Hrvaška temperatura morja danes

Krk, Opatija, Poreč, Pula, Split, Brac, Dubrovnik, Cres, Hvar, Korcula, Torgir, Rovinj, Umag, Sibenik.

Sea water temperatureSea water temperatureSea water temperatureSea water temperatureSea water temperatureSea water temperatureSea water temperatureSea water temperatureSea water temperatureSea water temperatureSea water temperatureSea water temperatureSea water temperatureSea water temperature

Temperatura Ljubljana Vreme 7 – 10 dni

Izračun ovdje→ idealna tezina

Podeli ovo na meži sa prijateljima