Marketing

Trenutna temperatura je sajt na koji dolaze  hiljade posetilaca. Naše statistike govore da se preko 50 % posetilaca iznova vraća, što nedvosmisleno ukazuje na poverenje koje su nam poklonili. Njihove posete u poslednjih godinu dana postajale su sve učestalije, dok neki svraćaju i više puta na dan.


Ukoliko ste kompanija, turistička agencija, ugostiteljski objekat ili trgovinski lanac  i želite da predstavite  svoje specijalne ponude, popuste ili akcije, onda ste na pravom mestu. Ovo je najefikasniji način da skrenete  njihovu pažnju  i to samo u gradovima koji su vama od značaja .

Ako uspešno poslujete u Sarajevu, Novom Sadu, Nišu i Kraljevu, vaši baneri pojaviće se upravo na stranicama tih gradova. Bilo da ciljate na jedno ili više lokalnih tržišta, bilo da predstavljate novi proizvod ili uslugu, bilo da gradite imidž, jačate brend ili povećavate prodaju,  ovo je najednostavniji način da NOVU ponudu ili uslugu, BACITE PRAVO PRED OČI VAŠIM SUGRAĐANIMA.

PRIMER : Kako će biti prikazani baneri u okviru svakog grada ?

PRIKAZ-BANERI-POZICIJE-REKLAMIRANJE-MARKETING

Ovde ide neki tekst kako leži na ovoj poziciji i šta možemo napisati o nekom proizvodu ovde .To su kratki opisi ili obavestenja.Korisne informacije ili dodatne prezentacije.

Zakup banera vrši se na mesečnom nivou. Uslovi su veoma povoljni,  a za manje gradove cene banera višestruko su niže. Ukoliko banere postavite na više od 3 grada, platićete samo jedan mesec reklamiranja a naredni mesec dobijate gratis.